Cheesecake met frambozen


Ingrediënten
250 ml |
Compleat® Paediatric |
30 g |
Ricotta |
100 g |
Mascarpone |
40 g |
Griekse yoghurt |
30 g |
Zuivelspread |
10 g |
Suiker |
40 g |
Frambozen |
Bereiding
- Doe de ricotta, zuivelspread, mascarpone, yoghurt, suiker en 100 ml Compleat® Paediatric in de blender.
- Meng alles tot een fluweelzachte crème. Voeg de frambozen samen met de 150 ml Compleat® Paediatric toe en mix. Zeef dit mengsel.
- Voeg beide mengsels samen en mix alles tot een homogene gladgemalen massa.
Compleat® Product
Voedingswaardetabel
Portie(s) | 1 |
---|---|
Energie (kcal) | 326 |
Eiwitten (g) | 14 |
Vetten (g) | 19 |
Koolhydraten (g) | 24 |
Vezel (g) | 2,1 |
De voedingswaarden zijn bij benadering en variëren afhankelijk van de toegevoegde ingrediënten en de gebruikte hoeveelheden.
Raadpleeg uw arts of diëtist om te bepalen of het blended recept en de ingrediënten geschikt zijn en kunnen worden verdragen. Afbeeldingen zijn enkel ter illustratie.