Romige courgettesoep met ricotta kaas

Lunch
1 portie(s)
15 min
Balance your diet, balance your health Balance your diet, balance your health

Ingrediënten

125 ml

Compleat® Paediatric

120 g

Courgettes

70 g

Ricotta

½ teentje

Knoflook

5 g

Olijfolie (extra vierge)

-

Zout naar smaak

Bereiding

  1. Snijd de courgette in kleine blokjes.
  2. Bak in een braadpan met olijfolie de knoflook gaar en voeg de courgette toe. Kook alles voor ongeveer 10 minuten.
  3. Doe de courgette in een blenderglas met de ricotta en de Compleat® Paediatric en mix tot een gladde en fluweelachtige massa.
  4. Zeef de gehele massa en behoud enkel de inhoud die door de zeef kan. De achtergebleven resten in de zeef kunnen weggegooid worden.

Compleat® Product

Compleat® Paediatric

Voedingswaardetabel

Portie(s) 1
Energie (kcal) 332
Eiwitten (g) 15
Vetten (g) 20
Koolhydraten (g) 22
Vezel (g) 2,8

De voedingswaarden zijn bij benadering en variëren afhankelijk van de toegevoegde ingrediënten en de gebruikte hoeveelheden.

Raadpleeg uw arts of diëtist om te bepalen of het blended recept en de ingrediënten geschikt zijn en kunnen worden verdragen. Afbeeldingen zijn enkel ter illustratie.

Zie andere recepten