Romige courgettesoep met ricotta kaas


Ingrediënten
125 ml |
Compleat® Paediatric |
120 g |
Courgettes |
70 g |
Ricotta |
½ teentje |
Knoflook |
5 g |
Olijfolie (extra vierge) |
- |
Zout naar smaak |
Bereiding
- Snijd de courgette in kleine blokjes.
- Bak in een braadpan met olijfolie de knoflook gaar en voeg de courgette toe. Kook alles voor ongeveer 10 minuten.
- Doe de courgette in een blenderglas met de ricotta en de Compleat® Paediatric en mix tot een gladde en fluweelachtige massa.
- Zeef de gehele massa en behoud enkel de inhoud die door de zeef kan. De achtergebleven resten in de zeef kunnen weggegooid worden.
Compleat® Product
Voedingswaardetabel
Portie(s) | 1 |
---|---|
Energie (kcal) | 332 |
Eiwitten (g) | 15 |
Vetten (g) | 20 |
Koolhydraten (g) | 22 |
Vezel (g) | 2,8 |
De voedingswaarden zijn bij benadering en variëren afhankelijk van de toegevoegde ingrediënten en de gebruikte hoeveelheden.
Raadpleeg uw arts of diëtist om te bepalen of het blended recept en de ingrediënten geschikt zijn en kunnen worden verdragen. Afbeeldingen zijn enkel ter illustratie.